LOCUINȚE PENTRU CADRELE MEDICALE DIN BUCUREȘTI

Primăria Capitalei a anunţat că a publicat anunţul pentru achiziţia primelor 100 de locuinţe din pachetul de 600 de unităţi locative destinate personalului medical din spitalele aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Pe 4 mai 2018, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat HCGMB nr.  253/04.05.2018, care prevede demararea procedurilor de identificare şi negociere pentru achiziţia de apartamente care vor fi locuinţe de serviciu pentru personalul medical care îşi desfăşoară activitatea în cele 19 spitale administrate de Primărie.

Bugetul alocat este de 15 milioane de euro şi se vizează achiziţia a 17 garsoniere, 60 de apartamente cu două camere şi 50 de apartamente cu trei camere.

Locuinţele trebuie să fie în Bucureşti, să fie aproape de o staţie de metrou, să aibă toate documentele în regulă, să nu se afle pe lista imobilelor încadrate la risc seismic, să fie racordate la reţeaua de energie termică, electrică şi să aibă toate celelalte utilităţi, să deţină instalaţii de prevenire şi stingere a incendiilor, să aibă lift funcţional şi rampă de acces pentru persoanele cu dizabilităţi.

 

Sursa foto: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *