MECI AMICAL: ROMÂNIA – SUEDIA UNDER 19: ROMÂNIA – UCRAINA, MECI DECISIV PENTRU CALIFICAREA LA EUROPENE

După victoria în Israel, Cosmin Contra caută un nou succes pe banca naționalei.

„Eu am venit să calific naționala la Euro 2020. Voi face cel mai bun prim 11 din cei mai în formă, nu contează vârsta, echipa de club, numele, unde joacă și cum joacă” spunea Cosmin Contra înainte de partida cu Suedia.

Și totuși, selecționerul intenționează să se folosească de atuul arenei Ion Oblemenco din Craiova. Astfel, Contra este pregătit să introducă pe teren 2 jucători de la CSU Craiova, una dintre cele mai spectaculoase echipe din Liga 1. Astfel, Nicușor Bancu și Alexandru Mitriță vor fi din primul minut diseară pe teren. Mitriță a impresionat și în Israel când a dat o pasă de gol superbă pentru Țucudean în minutul 82.

Echipele probabile:

România: Tătărușanu – Benzar, Săpunaru, Grigore, Bancu – Pintilii, Marin – Deac, Stanciu, Mitriță – Țucudean

Suedia: Nordfeldt – Lustig, Lindelof, Granqvist, Olsson – Claesson, Svensson, Larsson, Forsberg – Berg, Toivonen

 

Tot în seara aceasta, la Ploiești pe stadionul „Ilie Oană”, nationala Under 19 a României are o șansă uriașă de a se califica la Europeanul din Finlanda, având nevoie de un singur punct în partida cu Ucraina din această seară.

După victoriile cu Serbia (4-0) si cu Suedia (2-1), naționala Under 19 mai are nevoie de un singur punct pentru a ajunge la Mondial. Golgheterul echipei, Alexandru Mățan, este convins însă că plecarea cu ideea de a avea nevoie de un egal ar fi o greșeală mare pentru echipa națională.

Mă simt foarte bine, ne așteaptă un meci foarte greu. I-am urmărit atent zilele acestea și au o echipă foarte bună, cu jucători în partea de atac care pot face diferența. Va trebui să abordăm meciul la victorie deoarece, dacă vom juca pentru egal, este posibil să nu ne iasă și ar fi păcat să stricăm tot ceea ce am clădit până acum
a declarat Alexandru Mățan pentru site-ul frf.ro.

Iată echipa naționalei U19:
Andrei Vlad (Steaua) – Hăruț (ACS Poli Timisoara), Screciu (CSU Craiova), Tudor Băluță (Viitorul), Neciu (Viitorul) – Vlad Dragomir (Arsenal), Dulca (Swansea) – Moruțan (FC Botoșani/FCSB), Drăguș (Viitorul), Mățan (Viitorul) – Sintean (Slavia Praga).

Sursa foto:www.frf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *