Michael Jackson, castrat chimic, în copilărie, de tatăl său,  susține fostul său medic personal

 

 

Regretatul mega-star Michael Jackson a fost castrat chimic, la solicitarea propriului său tată, afirmă fostul  său medic personal, Conrad Murray, cel care a fost condamnat pentru uciderea al cântărețului. Joe Jackson ar fi luat această măsură extremă pentru ca Michael să-și păstreze vocea, a mărturisit Murray într-o înregistrare publicată de site-ul The Blast. El îl cataloghează pe Joe Jackson drept „unul dintre cei mai groaznici părinţi din istorie”.

Nu mai era un secret pentru nimeni că Joe Jackson – decedat la vârsta de 89 de ani- a avut o relație mai mult decât complicată cu toți copiii săi. Potrivit indianexpress.com, Murray  spune: „Îl cunoşteam şi mă ocupam îndeaproape de Michael Jackson. Mi-a povestit despre multele suferinţe provocate de tatăl său şi pe care le-a calificat drept abominabile, care au depăşit imaginaţia şi cuvintele”.

Se pare că Joe Jackson se temea ca lui Michael să nu i se schimbe, când va ajunge la vârsta pubertății, timbrul vocii sale inconfundabile, așa că acesta a cerut ca fiul său să fie castrat chimic încă din copilărie. Familia artistului nu a făcut comentarii privind acest subiect. De altfel, afirmaţia lui Murray nu constituie o premieră. Într-o carte a chirurgului francez Alain Branchereau, lansată în 2011, acesta scria că starul ar fi fost castrat chimic la vârsta de 12 ani, cu ajutorul unui tratament hormonal, Cyproterone. Medicamentul blochează maturizarea laringelui, creşterea părului pe corp şi afectează scheletul, în sensul că organismul rămâne fragil, însă pieptul se lărgeşte.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray. Ulterior, fostul său medic personal a fost condamnat la închisoare patru ani, pentru uciderea sa, dar a fost eliberat după ce a executat doi ani din pedeapsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *