Schimbare de reguli la Exatlon

Pe 2 mai, după plecarea lui Giani Kiriţă din Arena Exatlon, Cosmin Cernat a anunţat că se schimbă regulile jocului. „Veti ramane 8. Vor fi 4 Războinici şi 4 Faimoşi. Detalii despre cum va continua aventura voastră aici, în Republica Dominicană, la Exatlon, veţi afla şi voi, şi cei de acasă, săptămâna viitoare, într-o ediţie specială a Arenei. Intrăm în faza finală a primei ediţii Exatlon România 2018”, a spus prezentatorul emisiunii.
Cosmin Cernat a anunţat astfel că regulile la eliminare se vor schimba pentru că au rămas doar câte 4 concurenti în fiecare echipă.
Este foarte posibil ca la Exatlon România să intre în vigoare aceleaşi reguli care au intrat, în etapa similară a aventurii, la Exatlon Mexic, concurs care s-a finalizat în urmă cu cateva spătămâni.
Conform celor de la Kanal D, la Exatlon Mexic, când în cele două echipe au rămas câte 4 membri, pentru eliminare au ajuns doar doi concurenti.
Astfel, echipa care a pierdut jocul de protectie, a intrat la jocul individual de imunitate. Câştigătorul acestei probe şi “jucătorul săptămânii” au avut protecţie, ceilalti doi fiind votati de telespectatori. În momentul în care în echipă au rămas doar trei jucători, nu s-a mai ţinut cont de „jucătorul săptămânii”, ci doar câştigătorul jocului individual a avut protecţie, ceilalţi doi depinzând de votul telespectatorilor.

Sursa foto: clicksud.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *