100 de locuințe pentru medici. Primăria Capitalei începe achiziționarea

Primăria Capitalei a publicat anunțul pentru achiziția primelor 100 de locuințe din pachetul de 600 de unități locative destinate personalului medical din spitalele aflate în subordinea Administrației Spitalelor si Serviciilor Medicale București

Astfel, Primăria Municipiului Bucuresti intenționeaza să achiziționeze un număr de 600 de unități locative pentru personalul medical care își desfășoara activitatea in cadrul spitalelor aflate în administrarea primăriei, prin  Administrația Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti (ASSMB)

Achiziționarea locuintelor de serviciu vine ca urmare a aprobării de către Consiliul General, prin HCGMB 253/04.05.2018, a proiectului propus de Primarul General, Gabriela Firea. Necesarul de locuinte a fost stabilit în baza cererilor depuse de ăatre personalul medical la ASSMB.

Locuințele de serviciu vor fi achiziționate în mai multe etape.

<În prima etapă, până la sfârșitul lunii iunie, vor fi achiziționate 100 de unități locative astfel: 10 unități locative cu o cameră, 70 de unități locative cu 2 camere și 20 de unități locative cu 3 camere.

În a doua etapă vor fi achiziționate un număr de 250 de unități locative, până la sfârșitul lunii octombrie, urmând ca până la sfârșitul lunii decembrie saăfie achizitțonate alte 250 de unități locative.

Menționam ca anuntul a fost publicat pe site-ul PMB www.pmb.ro<http://www.pmb. ro/> la rubrica anunturi in data de 14.06.2018>, se precizează în comunicatul PMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *