2 milioane de lei de la Gabriela Firea pentru distractia din acest weekend

 

Nu mai putin de patru evenimente culturale au loc in acest weekend in Bucuresti, majoritatea cu concerte, ateliere pentru copiii si piese de teatru. In Parcurile Herăstrău şi Cişmigiu şi pe Calea Victoriei.

1. Bucurestii lui Caragiale
Evenimentul este organizat de Teatrul Ion Creanga, instituţie finanţată de Primăria Capitalei şi are un buget aproximativ de 1300000 de lei, conform înregistrărilor de pe e-licitaţie.ro.Între 27 august şi 2 septembrie sunt organizate piese de teatru, ateliere gratuite pentru copii sau concerte în Parcul Cişmigiu dun Bucureşti.

Cele mai mari contracte din acest proiect au mers căre catre Innova Solutions Bucuresti SRL – 739398,53 de lei si Multimedia Film SRL – 150500 de lei, ambele firme primesc bani pentru „organizare eveniment”.

Innova Solutions Bucuresti SRL este o firma cu un angajat care anul trecut a avut o cifră de afaceri mult mai mică decât banii pe care îi primesc dintr-un singur contract acum – 647450 de lei si care, oficial se ocupa de comertul cu amanuntul. Firma este detinuta de Mihai Dorin Dima şi are un angajat.

Multumedia Film SRL este o firmă cunoscută pentru contractele cu primăria sau instituţiile suordonate aesteia. A declarat 10 angajaţi şi cifră de afaceri de câteva milioane de lei. Aparţine lui Andrei Mainescu.

3. Festival Estival este organizat la Roata Mare din Parcul Herăstrău de Compania Municipalpă de Agrement
Bugetul se ridică la 552.338,5 lei, bani care merg la o singură firmă – Sing Group SRL. Desi companiile municiple au fost create pentru a inlocui

Sing Group SRL este o firmă din Braşov cu 5 angajaţi. În 2017 a avut o cifră de afaceri de 679507 de lei, cu 100 de mii de lei mai mare decât ce câştigă acum dintr-un singur contract cu primăria. Sing Group SRL este a lui Răzvan Bularcăm candidat la Senat în 2016 din partea Partidului România Unită, fondat de fostul deputat PSD, Bogdan Diaconu.

3. La pas pe Calea Victoriei este organizat de Centrul de Artă, Creaţie şi Tradiţie, instutuţie subordonată aceleiaşi primării. Bugetul este mai modest de doar 268.595 de lei

Banii merg pe: Servicii de paza eveniement – 34760 de lei, afişe, pliante, flyere, panouri personalizate – 31552,6 de lei, inchiriere corturi – 22.000 de lei, lucrari de bransament temporar – 10633 de lei, servicii eveniment – 70.000 de lei + 55.000 de lei.

4. Un veac de feminiate – 44.650,00 RON

Expozitia „100 de ani de modă – UN VEAC DE FEMINITATE” se va desfasura la Casa Filipescu – Cesianu. Serviciile presupun punerea la dispozitie a unei echipe de expozitie (curator, asistent curator, expert stiintific in domeniul istoriei), inchiriere obiecte de colectie, realizarea conceptului si grafica pentru materialele de promovare inclusiv realizare cover facebook, amenajare expozitie prin inchirierea a 30 de busturi cu stativ tip croitorie si vitrine din sticla securizata cu polite.

Afacerea costa doar 10 mii de euro.

 

Săptămâna trecută, instutuţii subordonate Primăriei au dat 1,5 milioane de lei pentru un festival in Parcul Herăstrău.

 

Sursa foto: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *