Ponta aruncă BOMBA: Dragnea, pe mână cu procurorii de la DNA Ploiești. El e singurul care a scăpat fără dosar la Unitatea de Elită!

Fostul premier Victor Ponta a reacționat pe rețelele de socializare, după anunțul că se cere arestarea procurorilor de la DNA Ploiești Lucian Onea și Mircea Negulescu,care au instrumentat și dosarul său, dar și cel în care cumnatul său a fost arestat preventiv. Ponta spune că abia în acest moment se curăță Sistemul. El consideră că Liviu Dragnea este singurul care a scăpat de „abuzurile procurorilor” de la Ploiești pentru că era pe mână cu Kovesi și restul oamenilor din conducerea „statului paralel”.

„Ps 1 : mult mai mult decat acuzatiile false ale celor de la Ploiesti consider scarboase si ticaloase declaratiile lui Dragnea si ale acolitilor sai prin care imi tot reproseaza cum am fost eu cu Sistemul si am ordonat dosare ( adica pentru mine, mama si familia mea??!?!) – astia sunt mult mai murdari si periculosi decat Portocala

Ps 2 – poate remarcati din lista cu oamenii pentru care se cereau denunturi faptul ca TOTI au avut dosare la DNA Ploiesti cu o singura EXCEPTIE : Liviu Dragnea – la Ploiesti toate dosarele se faceau sub indicatia lui Kovesi si Marius Iacob – dar ei erau protectorii lui Dragnea ( prietenii stiu de ce); asta doar ca sa intelegeti cine era pe mana cu „Statul Paralel” si cine scapa de dosare in timp ce toti ceilalti o pateau! Ca sa intelegeti de ce Dosarul Teldrum nu a fost nici pana azi finalizat / de ce la „Belina” a fost trimisa in judecata doar Sevil Shaideh / de ce a fost condamnat Vali Preda ( care doar ii ducea niste poze lui Dragnea) / de ce …. de ce … de ce !”, scrie Victor Ponta pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *