3.100.000 de lei, buget pentru noua instituţie a Gabrielei Firea, Centrul Cultural Expo-Arte. Bonuri de vacanţă şi deplasări în străinătate

Consiliul General al Municipiului Bucureşti este chemat să aprobe bugetul pentru lunile rămase din acest an pentru noua instituţie înfiinţată de primărie: Centrul Cultural Expo-Arte. Conform proiectului de buget rectificat, banii alocaţi acesteia pentru aceasta vor fi folosiţi pentru plata salariilor şi a bonurilor de vacanţă, 7 calculatoare a 5 mii de lei unul, 4 laptopuri a 7,5 mii lei unul, 1 autoturism de 140 de mii de lei sau mobilier sau deplasări în ţară şi străinătate.

Centrul cultural Expo-Arte a fost înfiinţat prin o hotărâre de Consiliu General din 14 iulie 2018, este persoană juridică de drpet privat care are 11 angajaţi, din care 3 cu funcţie de conducere.
Oficial, centrul se ocupă de de sprijinirea activităţii de creaţie din Municipiul Bucureşti pentru afirmarea şi dezvoltarea artelor plastice şi vizuale, facilitarea de contacte între artiştii din ţară şi străinătate, angrenarea publicului în cunoaşterea artei şi valorilor culturale din zona municipiului Bucureşti. Primaria mai are doua institutii subordonate specializate în promovarea culturii CREART si ARCUB.

Sursa foto: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *