Abonamente Untold 2018 la preţ special. Oferta este valabilă până pe 15 ianuarie. Cât costă un abonament

There’s no doubt that listening to your favourite music can instantly put you in a good mood. But scientists are now discovering that music can do more for you than just lift your spirits.

Abonamente Untold 2018 la preţ special. Oferta este valabilă până pe 15 ianuarie. Cât costă un abonament

 

Organizatorii Untold pun la dispoziţie de marţi, 12 decembrie, peste 28.000 de abonamente până pe 15 ianuarie 2018 la un preţ special pentru toţi fanii festivalului, nu doar cei care s-au înregistrat pe site-ul evenimentului.

Organizatorii Festivalului Untold le dau marţi, 12 decembrie, o veste bună tuturor fanilor: de azi s-au pus în vânzare peste 28.000 de abonamnete la un preţ special. „Datorită interesului extrem de mare manifestat de către fanii UNTOLD pe perioada primelor două runde de vânzare când s-au achiziţionat peste 28.000 de abonamente, organizatorii festivalului au hotărât să pună la dispoziţia tuturor doritorilor, începând cu luna decembrie, o nouă tranşă de abonamente la un preţ special“, precizează reprezentanţii Untold. Preţul special înseamnă 499 de lei plus taxe. Cele peste 28.000 de abonamente vor fi disponibile până pe 15 ianuarie 2018.

În aceeaşi perioadă se vor putea cumpăra şi abonamente VIP la preţul de 1.100 de lei plus taxe. „Fanii care s-au înregistrat deja pe pagina festivalului vor primi pe adresa de mail un link cu care vor putea achiziţiona abonamentele, iar cei care nu s-au înregistrat până acum le vor putea cumpăra de pe untold.com sau de pe entertix.ro“, adaugă cei de la Untold. Din ianuarie vor fi disponibile şi opţiunile de cazare, iar din februarie 2018, abonamentele vor fi disponibile la preţul final de 650 de lei plus taxe. Primele 10.000 de abonamente s-au vândut în doar câteva minute

 

SURSA: ADEVARUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.