Abonatul lui Firea la contracte, Dragoș Săvulescu, dat în urmărire internațională! Căutat în jurul lumii

Probleme pentru craiul Dragoș Săvulescu! Autoritățile române l-au dat în urmărire internațională după ce a fost căutat la mai multe adrese pentru a se pune în aplicare mandatul de executare pe numle său. Săvulescu a fost condamnat joia trecută la 5 ani și jumătate de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri în Constanța. Ultimele informații îl dădeau pe Săvulescu ca fiind în Monte Carlo, zonă non UE, însă el are domiciliul în SUA, unde este căsătorit cu fosta MISS Albania.

Săvulescu a intrat în atenția opiniei publice după un scandal cu Gigi Becali, dar și prin prisma relației de iubire pe care a avut-o în urmă cu mai mulți ani cu fotomodelul Mădălina Ghenea. În prezent, Săvulescu este căsătorit cu o altă frumusețe internațională, super-modelul Angela Martini, o tânără cu origini albaneze.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti trebuie să voteze despăgubiri de aproape 50 de milioane de euro (49.775.400 de euro) pentru şapte bucăţi de teren amplasate în Parcul Verdi din Capitală. Cu o suprafaţă de peste 4,6 hectare ele aparţin mai multor proprietari care sunt reprezentaţi, în relaţia cu primăria de Dragoş Emil Săvulescu, fost patron dinamovist şi de mama acestuia, Geta.

DECIZIA POLIȚIEI:

Mandat de executare a pedepsei închisorii nr. 288/2017 din 07.02.2019, emis de către Curtea de Apel Bucuresti – Sectia II Penala.

Complicitate la savarșirea infracțiunii de abuz în serviciu în formă continuată. Condamnat la 5 ani și 6 luni închisoare.

Se sustrage punerii în aplicare a mandatului de executarea pedepsei închisorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.