Acoliții lui Dragnea pun tunurile pe SPP. O să-l mai țină Stănescu pe Daddy în brațe?

Principalul dușman al lui Liviu Dragnea, vicepremierul Paul Stănescu, și fostul șef al SPP, Dumitru Iliescu vor fi audiați săptămâna viitoare în Comisia pentru verificarea unei posibile implicări a SPP în activitatea unor partide politice.

„Membrii Comisiei au hotărât prin vot pentru a avea doi invitați. Primul este domnul senator și viceprim-ministru Paul Stănescu și cel de-al doilea invitat este dl. general Dumitru Iliescu, fostul director al SPP”, a declarat președintele Comisiei, Daniel Butunoiu.

Președintele Comisiei pentru verificarea posibilei implicări a SPP în activitatea unor partide politice a mai anunțat că au fost cerute anumite documente de la unele instituții.

„La solicitarea colegilor mei s-a aprobat și cererea către mai multe instituții a unei liste de documente, cum ar fi către ÎCCJ în care îi rugăm să ne comunice numărul de mandate de ascultare emise la solicitarea SPP în intervalul 2009-2018, dar și regulamentul de organizare și funcționare și organigrama SPP”, a adăugat Butunoiu.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a povestit în luna februarie că un prieten al vicepremierului Paul Stănescu a fost trimis de şeful SPP, Lucian Pahonţu, pentru a-i spune că Dragnea va fi „executat”, iar Stănescu va fi „protejat” şi va ajunge preşedinte al social-democraţilor.

Scandalul început de Dragnea cu SPP nu a rămas fără urmări. PSD a tăiat dramatic bugetul Serviciului. Măsura vine ca urmare a faptului că toți miniștri au renunțat la ofițerii serviciului, după ce liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe actualul șef SPP că a intervenit în Guvernul Tudose, mai mult decât era necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *