Acțiune Ca În Filme În Capitală: S-a Spart Piața Heroinei!

Rețeaua care controlează traficul de heroină din Capitală a fost luată cu asalt de mascați! Trei cetățeni arabi și un român au fost reținuți după ce procurorii DIICOT au găsit la fast-food-ul unuia dintre ei o cantitate impresionantă de droguri! În plus, la percheziții anchetatorii au ridicat 9 limuzine, 25 de smartphon-uri, și peste un kilogram de cocaină și heroină.

Astfel, Alizadeh Amir Hossein, Rahimpour Sereshkem, zis „BOBY, Nae Romeo, zis „GRAFI” şi Parvas Hamid Reza sunt acuzați de trafic de droguri.

Conform DIICOT, Alizadeh Amir Hossein, administrator al unui fast-food cu specific iranian din București a utilizat respectiva locaţie pentru a depozita droguri, sume de bani provenite din vânzarea drogurilor, dar şi pentru a perfecta diferite tranzacţii cu heroină.

În urma cercetărilor efectuate în cauză a rezultat faptul că acesta vindea doar o singură dată de la 500 g heroină, contra sumei de 13.000 – 14.000 euro/0,5 kg. Totodată, a rezultat faptul că Hossein a fost sprijinit de către un alt cetățean iranian, Rahimpour Sereshkeh Mahmoud Reza, tranzacțiile efectuate de către acesta având ca obiect cantități de peste 200 g heroină la prețul de 13.000 – 14.000 euro/0,5 kg, unul dintre clienţii acestuia fiind Nae Romeo zis „Grafi”, cercetat și în trecut pentru trafic de droguri.

S-a constatat faptul că inculpaţii au coordonat, în proporție de 50-60%, piața ilicită a traficului de heroină din București, fiind cea mai importanta rețea de trafic de heroină care a acționat în capitală.

La percheziții au fost ridicate 800 de grame de heroină, 50 de grame de cocaină, 3.195 de euro, 770 de lire sterline, 300 de dolari americani, 15.200 de lei, 9 autoturisme și 25 de telefoane mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *