Actorii de la Teatrul Național vor protesta duminică seara împotriva OUG 7

Actorul Marius Manole a anunţat şi el că duminică, înaintea spectacolului „Revizorul” de la Teatrul Naţional, va fi alături de colegii săi în faţa teatrului, purtând o banderolă albă la mână, banderolă pe care o vor purta până când OUG va fi retrasă.

Reprezentaţia ar urma să înceapă la ora 19;30, ceea ce înseamnă că protestatarii plecaţi din Piaţa Victoriei către Ministerul Justiţiei li s-ar putea alătura pentru scurt timp artiştilor..

Actori de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca au ieşit sâmbătă în faţa instituţiei înainte de spectacol, purtând banderole albe la mâini şi pancarte cu mesajele „Vrem un stat de drept” şi „Susţinem protestul magistraţilor”.

Duminică seara, cu începere de la ora 18.00, se va organiza o nouă manifestație de protest față de politica PSD -ALDE în domeniul justiției.

„Duminică, de la ora 18.00, ne revedem în Piaţa Victoriei! La ora 19:00, plecăm în marş spre Ministerul Justiţiei. Miza acestor zile pentru noi toţi este independenţa Justiţiei!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook Corupţia Ucide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *