Actorul spaniol Nacho Vidal, inculpat după moartea unui fotograf în timpul unui „ritual șamanic“

Actorul și producătorul spaniol de filme X , Nacho Vidal, este inculpat după moartea unui fotograf în timpul unui «ritual șamanic» care se baza, scrie El Pais, pe inhalarea otrăvii unui batracian din Mexic.

Potrivit ziarului spaniol Levante, poliția a deschis ancheta în urma bănuielilor că fotograful, José Luis Abad, mort în iulie 2019 în locuința din Valencia a lui Nacho Vidal, nu avusese un atac de inimă, cum se crezuse inițial, ci murise de la drogul furnizat de Nacho Vidal.

Actorul porno și fotograful de modă, amândoi celebri, consumaseră bufotenină. Într-un video postat pe YouTube în septembrie 2017, Nacho Vidal explica deja binefacerile inimaginabile ale bufoteninei, care depășește, se pare, ca efect ayahuasca, acea liană halucinogenă din Amazonia.

Ritualul șamanic fatal a fost filmat cu un telefon portabil și reiese din imagini că actorul încercase să îl scoată din comă pe fotograf.

Bufotenina este o substanță extrasă din secrețiile unei broaște numită Bufo alvarius sau, în engleză: Colorado River Toad. Într-o asemenea transă, în 2011 deja, grupul de rock psihedelic californian Dengue Fever înregistrase un nostalgic și foarte elegant Kiss of the Bufo Alvarius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *