Acuzat de Asasinate, Prins În Oradea

Un cetăţean italian, căutat pentru implicare într-un grup de tip mafiot care era căutat de Interpol pentru asasinate, trafic de stupefiante, vătămare corporală gravă în scop de intimidare, a fost prins de polițiștii bihoreni, iar procurorii l-au reținut și l-au prezentat Curții de Apel Oradea pentru a fi extrădat.

Salvatore Aprigliano, de 35 de ani, a fost găsit într-un apartament pe care îl închriase în Oradea, alături de alți italieni. El era vizat într-o anchetă a carabinierilor italieni, care au declanșat luni o acțiune împotriva unei grupări din localitatea Roccabernarda.

Denumită Trigarium, acțiunea a pornit de la o crimă și o tentativă de omor comise în urmă cu peste patru ani. Anchetattorii italieni arată că suspecții au ajuns să ucidă animalele localnicilor ori culturile acestora, creând altfel o stare de frică cu scopul de a controla puținele resurse economice ale zonei. Au fost făcute mai multe descinderi simultane atât în Italia, cât și în România, fiind reținute 11 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *