Acuzaţii BOMBĂ la lotul de gimastică: Fetiţe agresate fizic şi sexual!

Scandal la Steaua! O tânără sportivă acuză că ar fi fost atinsă în mod nepermis, dar și că a fost jignită. Vizați de acuzații sunt antrenoarea Andreea Teocan și iubitul acesteia, care ar fi participat la antrenamente fără ca acest lucru să fie permis.

Părinții unei sportive de 13 ani fac acuzații extrem de grave la adresa antrenoarei Adriana Teocan, dar și a iubitului acesteia, care era prezent la toate antrenamentele copilelor, fără să aibă vreo calitate în acest sens.

„Soții Nicolae si Corina Rusu susțin că plăteau lunar sume cuprinse între 350 si 500 de lei, așa cum făceau toți părinții. Asta în condițiile în care copiii care practică sporturi de performanță nu ar trebui să plătească sume în plus Federației unde se antrenează.

La dosarul care conține plângerea au fost atașate toate plățile pe care părinții le-au făcut către antrenoare, iar sumele defalcate sunt pentru fiecare an în parte, în perioada 2017-2020, cu o medie de 30.000 de lei anual. Rezultă un total de aproape 27.000 de euro, pe care antrenoarea i-ar fi primit în cei 4 ani din partea părinților.

Adriana Teocan nu este acuzată doar pentru că cerea bani negri de la părinți. Și mai grav este modul în care-și desfășura antrenamentele. Părinții au dezvăluit că le jignea pe copile și le făcea sa se simta inconfortabil în timpul antrenamentelor. Aceștia spun că după 4 ore de antrenamente fetele erau obligate să îți lege de glezne greutăți cu care să sară peste bancă, iar fetița lor și-ar fi rupt degetele de la picioare.

O altă acuzație gravă îl vizează pe iubitul antrenoarei, Daniel Mitroi. Soții Rusu susțin că bărbatul era prezent la fiecare antrennment, deși nu este permis. Iubitul antrenoarei le-ar fi agresat fizic pe mai multe fetițe care se antrenau cu fiica lor.

Micuța sportivă a povestit chiar ea traumele prin care au trecut colegele ei la antrenamente, atunci când au fost atinse în locuri nepermise de către iubitul antrenoarei lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *