Acuzaţii BOMBĂ: Predoiu si Bica, groparii Justiţiei! Bica a scris Codurile penale prin care scapă toţi infractorii!

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, îi toacă pe actualul ministru al Justiției, Cătălin Predoiu, și pe fosta șefă DIICOT Alina Bica. Acesta îi acuză că au îngropat justiția din România.

„Ciudate și infecte sunt poveștile politice din România. Toți se culca cu toți, e doar o mare gașcă.
Sa îl luam pe Predoiu, groparul actual al justiției:
– a fost adus in politica de Tariceanu și Patriciu. Doua lumini, doi corupti. Predoiu era avocatul lui Patriciu la Rompetrol, un mega tun de miliarde. A intrat in construcția celor doi (PNL – Aripa Tânăra). Pus ministru al justiției in guvernul Tariceanu
– gradual, s-a împrietenit cu gruparea Basescu. Se cunoștea de mic cu Udrea. Așa ca Băsescu l-a susținut sa rămână ministru in guvernul Boc. Alina Bica era mâna lui dreapta – secretar de stat. A intrat in PDL. Minunat
– in 2013-2014, după alianța PNL/PDL, Iohannis l-a susținut sa fie prim vicepreședinte și candidat la funcția de prim ministru.
Și mai e ceva. Codul penal și de procedura penală au fost scrise de el și Bica, și votate prin asumarea răspunderii. Peste 100 de articole acolo sunt neconstituționale – Breșa asta a fost folosită de Dragnea și Iordache și Tudorel ca sa arunce in aer totul. Pe codurile astea scapa acum toți borfașii.
Deci, sa înțelegem: Udrea, Bica, Tariceanu, Patriciu. Dar și Basescu și Iohannis. Coduri penale neconstituționale, făcute la mișto împreuna cu Bica. Te doare mintea. Și voi vreți reformă”, scrie Andrei Caramitru pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.