Acuzații HALUCINANTE lansate de PSD: Siegfried Mureșan este colaborator al unor servicii secrete din afara UE

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a luat-o pe urmele șefului său de partid Liviu Dragnea și face acuzații de colaborări cu servicii secrete străine. El susține că, la Bruxelles, circulă zvonul că europarlamentarul PNL, Siegfried Mureșan, ar fi colaborator al unor servicii secrete din afara Uniunii Europene.

„Dacă eu vă spun acum că ăsta mic de la PPE, Siegfried Mureșan este colaborator al unor servicii secrete din afara UE. Așa circul zvonul la Bruxelles. Toți cei de acolo așa știu”, a spus Eugen Teodorovici.

Eurodeputatul Siegfried Mureșan a notat pe Facebook că Teodorvici este cel care s-a opus ca pe lista neagră a UE să fie înscrise ca paradisuri fiscale Oman și Emiratele Arabe. „Toți românii trebuie să știe că ministrul Eugen Teodorovici apără paradisurile fiscale. Mereu când apare un hoț sau un spălător de bani la orizont, miniștrii PSD sar să îl apere. Nu au apărat și nu vor apăra niciodată poporul român”, a scris Mureșan.

România, reprezentată de ministrul Finațelor, Eugen Teodorovici, a încercat, marți, să blocheze înscrierea Omanului și a Emiratelor Arabe pe lista neagră a paradisurilor fiscale. Lista a fost discutată în cadrul reuniunii miniștrilor de finațe din Uniunea Europeană, ECOFIN, iar reuniunea a fost prezidată de Teodorovici.

Înaintea reuniunii, Teodorvici declarase, citat de Reuters, că este puțin probabil ca lista neagră să fie adoptată în cadrul ședinței respective. Un diplomat european a declarat pentru Reuters că poziția României i-a surprins pe oficiali, întrucât nu mai exista vreun motiv de amânare, având în vedere că țările reticente fuseseră deja convinse să renunțe la veto.

Cu toată opoziția lui Teodorovici, lista a fost adoptată, dar modul în care România a ales să apere interesele statelor din zona Golfului ridică mari semne de întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *