Adevărul despre graviola, fructul-minune care luptă împotriva cancerului
Temutul cancer este boala secolului iar tratamentul este nu întotdeauna eficient dar, cu siguranţă, deseori traumatizant. Iată că un fruct-minune are proprietatea de a trata această boală.
Mulţi bolnavi au reuşit să iasă învingători în lupta cu diverse forme de cancer însă există destui care au pierdut-o. În afara chimioterapiei, bolnavii au la îndemână şi o serie de metode alternative pe care le pot asocial cu tratamentul medicamentos, dacă medical lor currant își dă acordul. Fructul graviola este considerat un veritabil inamic al neoplasmului.
De 10 mii de ori mai puternic decât chimioterapia
Se spune despre graviola că este de 10 mii de ori mai puternică decât chimioterapia în lupta cu multe forme de cancer. În plus, fructul-minune are gust plăcut şi nu are efecte secundare. Planta care produce acest fruct este denumită ştiinţific Annona muricata şi mai este cunoscută ca Graviola în Brazilia, guanabana în Spania şi Soursop în limba engleză. De asemenea frunzele şi fructele acestei plante sunt folosite la tratarea infecţiilor, virozelor şi depresiei. Indigenii din Amazonia îi foloseau frunzele, seminţele, florile şi fructele acestei plante pentru a trata diverse afecţiuni.
Studii edificatoare
- Are capacitatea de a distruge celulele tumorale în cancerul de colon, prostată, mamar, de pancreas şi pulmonar;
- Substanţele active din acest fruct permit distrugerea celulelor maligne, fără să le atace şi pe cele sănătoase.
Alte proprietăţi terapeutice
- Combate febra
- Învinge infecţiile bacteriene
- Reglează tensiunea
- Te scapă de paraziţii intestinali
- Vindecă tusea
- Lecuieşte virozele
Inhibă creşterea tumorilor
Revista “Nutriţie şi Cancer” a prezentat o cercetare ce viza fructul graviola şi cancerul mamar. Oamenii de ştiinţă au descoperit că extractul de graviola (GFE) suprimă exprimarea genei ce cauzează cancerul mamar. Potrivit oamenilor de ştiinţă o cură de cinci săptămâni cu extract de graviola a redus semnificativ exprimarea proteinei în cancerul mamar. De asemenea, a inhibat creşterea tumorilor cu 32%.
388 de cazuri de cancer la suta de mii de locuitori se înregistrează în România, peste media europeana de 352 de cazuri
Sursa foto: medicalnewstoday.com.