Nevasta lui Cataramă, specialistă în silicoane, a trecut de la coronavirus la politică și o atacă pe Clotilde Armand: „S-a făcut frate cu necuratul și a făcut alianță cu PNL!”

S-au stabilit candidații pentru alegerile locale, iar  pentru Primăria Sector 1, din partea Alianței USR/PLUS – PNL candidează europarlamentarul USR  Clotilde Armand. Ea  a  intra  pe listă  după  ce  conducerea PNL și-a scos din joc  propriul  calndidat, pe liberalul Tănase Stamule.

În acest context, medicul  estetician  Adina  Alberts, care, în mod evident, ar  cam ținti la  o candidatură la Primăria sector 1,  a făcut,  sâmbătă, o  postare pe Facebook,  în care susține că liberalii  ”și-au bătut joc de Tănase Stamule” și denunță ipocrizia lui Clotilde Armand care a acceptat deschis alianța cu PNL după ce în urmă cu ceva timp spune despre liberali că sunt nereformați, corupți și clientelari.

”DUPLICITARA CLOTILDE ARMAND „s-a făcut frate cu necuratul” și a făcut alianță cu PNL!

La alegerile pentru Sectorul 1, USR s-a aliat cu PNL. Același PNL despre care Clotilde Armand spunea, în 2016, că e un partid corupt.

„PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declaraţii ale conducerii, el rămâne ‘Curat murdar’!”, scria înfrânta Clotilde Armand, după alegerile locale din 2016.

PS: PNL și-a bătut joc de Tanase Stamule! Nu e nici primul și nici ultimul de care PNL își bate joc!”,  a scris  Adina Alberts  pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *