Adriana Săftoiu, despre referendum: E o manipulare politică ticăloasă

 

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a anunţat, într-o postare pe Facebook, că nu va merge să voteze la referendumul pentru familie.
”E o manipulare politică ticăloasă. Si pentru a avea succes, organizezi două zile de referendum, cu ziua de vineri liberă. Totul pentru victoria finală a celor care organizează acest referendum total, dar total inutil. Nu am văzut niciun studiu de impact care să îmi arate că instituţia familiei se află în pericol. Nu există nicio dovadă că asupra familiei <tradiţionale> planează pericolul iminent de a fi atacată şi trebuie să se pună la adăpostul Constituţiei”, a scris Adriana Săftoiu pe pagina sa de Facebook.
Ea a apreciat că legile existente ”lămuresc, fără echivoc, cine cu cine se poate căsători, civil sau religios”.
”Dar în această manipulare odioasă au intrat cu foc si pară falşi profeţi, care ameninţă cu Biblia în mână viata necucernică a comunitatii LGBT. Nimic despre viaţa necucernică a heterosexualilor. Şi mai scutiţi-ne cu teama că vine comunitatea LGBT şi ne fură copilul ca să ni-l adopte. Să auzi în secolul XXI aberaţii de genul mă revoltă până la greaţă. Chiar nu le e ruşine de propria lor ignoranţă, pe care o agită obraznic? Propagandiştii urii ar trebui să deschidă Scriptura cu care lovesc în dreapta şi în stânga şi să se recatehizeze mai ales în ce priveşte Porunca cea Mare a iubirii aproapelui”, a mai spus Săftoiu.

Sursa foto: bazavan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *