Aeroportul din Sibiu, evacuat din pricina unui produs interzis ce emana miros ciudat

 

 

Circa 400 de persoane, prezente, joi, pe Aeroportul din Sibiu, au fost evacuate, după ce în terminal s-a simţit un miros ciudat și  înţepător de la o substanţă necunoscută. La faţa locului se-au deplasat mai multe echipaje de pompieri si au cercetat zona si un echipaj specializat al ISU,  Detaşamentul Sibiu, cu autospeciale de intervenţie pentru cercetarea şi identificarea substanţei. S-a luat decizia evacuării terminalului pentru a se evita orice eventuale  neplăceri sau riscuri.

Securitatea Aeroportului Sibiu a identificat sursa mirosului din cauza căruia a fost evacuat terminalul: un produs interzis. ”A fost găsit un spray cu substanţă care provoca iritaţii, presiune la nivelul cailor respiratorii şi ochilor. Împreună cu instituţiile cu rol în gestionarea unor astfel de situaţii, ISU Sibiu a luat măsura evacuării persoanelor din aeroport, în total aproximativ 400 persoane. Nicio persoană nu are nevoie de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii ISU.

Spray-ul a fost găsit de către poliţiştii de la Transporturi, într-o cutie pentru depozitarea obiectelor interzise zborului.

După identificarea substanţei, activitatea va fi reluata în aeroport.

Oficialii Aeroportului Sibiu au precizat că nu există curse anulate deocamdată, dar acestea vor fi întârziate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *