Aglomeraţie în Vama Nădlac | Românii plecaţi în străinătate încep să vină acasă de sărbători

Everywhere you go at this year’s Frankfurt Motor Show, the word „electric” keeps popping up. It wasn’t all that long ago that industry officials were quick to disparage battery power.

Aglomeraţie în Vama Nădlac | Românii plecaţi în străinătate încep să vină acasă de sărbători

Timpii de aşteptare la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, din judeţul Arad, atât la intrarea în România, cât şi la ieşire, au crescut, joi dimineaţa, unul dintre motive fiind acela că românii plecaţi la muncă în străinătate se întorc de sărbători în ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Laura Bondar, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că au crescut timpii de aşteptare la vama Nădlac II, pentru că “suntem în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă”. Astfel, românii care muncesc în străinătate au început să se întoarcă în ţară, motiv pentru care s-au format cozi pe sensul de intrarea în România, dar şi pe cel de ieşire din ţară.“Au crescut un pic timpii de aşteptare pentru că suntem în perioada premergătoare a sărbătorilor şi s-au adunat mai multe automarfare şi autoturisme. Noi lucrăm la capacitate maximă, în funcţie de infrastructura punctului. Timpi de aşteptare crescuţi avem la Nădlac II – 90 de minute la camioane şi 40 de minute la autoturisme, la ieşirea din ţară. Am înţeles că sunt 40 de minute şi la intrare. La Nădlac I suntem fără timpi de aşteptare”, a afirmat Laura Bondar.Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad le recomandă şoferilor să folosească şi alte puncte de frontieră, pentru a evita aglomeraţia.

SURSA: MEDIAFAX

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *