Agresorul sexual de la metrou Lujerului a fost prins și arestat preventiv 30 de zile

 

Poliţiştii din Brigada Transport Public l-au depistat, vineri seară, pe bărbatul de 35 de ani bănuit că ar fi agresat sexual o femeie de 28 de ani la staţia de metrou Lujerului. Acesta a fost audiat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă şi, ulterior, reţinut.

„Ieri, 14.09.2014, în jurul orei 21.00, poliţişti din cadrul Brigăzii Transport Public, aflaţi în continuarea investigaţiilor, l-au depistat pe principalul suspect în cazul de agresiune sexuală comis în data de 25.08, la staţia de metrou Lujerului. Bărbatul a fost condus la audieri şi ulterior reţinut. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6”, informează Poliţia Capitalei.

Polițiștii l-au depistat pe stradă pe agresor, l-au reținut, l-au audiat și apoi a fost arestat preventiv. Bărbatul nu are domiciliul în Capitală, dar desfășura pe aici diverse munci. Ancheta este în desfășurare și urmează să se stabilească în ce context s-a produs agresiunea sexuală. Dacă se va dovedi cu certitudine că este vinovat, o astfel de faptă este pedepsită, conform Codului Penal, cu închisoare între 2 și 7 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *