ALDE dă ultimatum PSD, Teodorovici face mișto de ei: M-a iertat pe mine Biserica…

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a reacționat la ultimatumul transmis de ALDE după rectificarea bugetara. ALDE a transmis in timpul conferintei de presa a lui Teodorovici un comunicat de presa in care spune ca „proiectul de rectificare bugetară adoptat în şedinţa de Guvern de astăzi arată faptul că bugetul de stat pe anul acesta a fost unul construit nerealist” si ca pana pe 20 august premierul Viorica Dancila trebuie sa vina cu o reforma pentru a continua guvernarea. Imediat, Teodorovici a ironizat ALDE.

`Daca am sta cu totii sa comentam ce se intampla zilnic in Romania, inseamna ca ne-am ocupa numai de aceste lucruri. Am adoptat aceasta rectificare, s-au purtat discutii cu colegii din ALDE, s-au inteles lucrurile, am prezentat in sedinta de Guvern o situatie mult mai clara si mai bine elaborata fata de ce spun colegii de la ALDE. Totusi suntem un guvern politic”, a zis el. Legat de termenul de 20 august impus de ALDE, Teodorovici a replicat: `Perfect’. `Cred ca mai bine face fiecare si vedem daca pe urma suntem gand la gand cu bucurie’, a mai zis Teodorovici.

`M-a iertat pe mine Biserica si nu poate ALDE?’, a mai declarat Teodorovici, cu referire la faptul ca a propus in trecut impozitarea unor venituri ale BOR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *