Alertă. Buzoiancă întoarsă din Italia, suspectă de coronavirus. În autocar cu ea au mai fost persoane din Brăila  și Galați – VIDEO

Prefectura Buzău a făcut o sedință, de urgență, duminică seara, după ce o femeie, întoarsă din Italia, a sunat la 112, anunțând că a intrat în contact cu o altă româncă ce avea grijă de o bătrână suspectă de coronavirus, potrivitmediafax.ro.

Femeia a sunat la 112 imediat după ce a coborât din autocarul cu care s-a întors în România din Italia și  a anunțat că a intrat în contact cu o altă româncă, care avea grijă de o bătrână internată într-un spital aflat în carantină din cauza coronavirusului. Acea româncă ar fi acuzat stări febrile și speriată, buzoianca, a alertat autorităților,deși ea nu are simptome de boală . Autocarul a fost oprit în Buzău, urmând ca toate instituțiile implicate, în cadrul ședinței convocate, să stabilească măsurile care trebuie luate. Între timp, femeia din Buzău a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău, secția de boli infecțioase, unde este investigată medical. Femeia a fost preluata cu o capsula speciala.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, femeia de 40 de ani a călătorit cu un autocar din Italia, dintr-o zonă aflată în carantină, în autocar fiind şi alte persoane, din Brăila şi Galaţi. Celelalte persoane din autocar şi-au continuat drumul. Reprezentanţii Prefecturii Brăila spun că acolo nu au coborât pasageri, aceştia îndreptându-se spre Galaţi.

Sursa video: buzoienii.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *