Alertă În Capitală! Poliţia Caută Criminalii!

Doi bărbaţi de 52, respectiv 65 de ani, au fost găsiţi fără suflare, iar poliţiştii criminalişti fac acum cercetări la faţa locului, fiind suspiciuni că cei doi au fost ucişi.
Cei doi erau paznici la o fabrică de ciment din Bucureşti.

Conform primelor cercetări, după ce au fost omorâţi, au fost înfăşuraţi în folii de plastic. Descoperirea macabră a fost făcută în această dimineaţă, în jurul orei 10.00, când cei doi bărbaţi nu s-au mai prezentat la schimbul de tură.
Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că doi agenti care au asigurat serviciul de pază pe timpul nopţii la o fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara din Bucureşti nu s-au prezentat la schimbul de dimineaţă şi nici nu au putut fi găsiţi la telefon.

După apelul la 112, în fabricii, la etajul doi al clădirii a fost observat un corp, din primele date al unui bărbat, înfăşurat într-o folie de plastic. După aceea, a fost descoperit un alt cadavru, tot înfăşurat în folii de plastic. Din primele cercetări făcute de anchetatori se pare că cei doi bărbaţi morţi sunt paznicii care au dispărut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *