Alertă. Copil cu triplă infecţie, internat în Capitală!

Un caz de triplă infectare, inclusiv cu virusurile gripal şi SARS-CoV, se regăseşte în statisticile raportate la Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti de către Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”. Reprezentanţi ai spitalului au precizat că pacientul s-a prezentat la camera de gardă a unităţii sanitare.

Statistica realizată de Compartimentul de epidemiologie a Spitalului Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu” şi transmisă Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti arată că la această unitate sanitară s-a prezentat un copil cu triplă infecţie. Reprezentanţi ai spitalului au precizat, pentru News.ro, că pacientul nu a fost internat.

Sursa citată a precizat că numărul pacienţilor cu afecţiuni respiratorii care se prezintă la Spitalul de Copii Victor Gomoiu este în creştere, la fel şi numărul testelor efectuate pentru depistarea tipului de infecţie.

Datele din spital arată că numărul infecţiilor cu gripă este mai mare decât cel al infecţiilor COVID şi cu virusul sinciţial respirator (RSV).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *