ALERTĂ. Dragnea, prima ieşire din PUŞCĂRIE! Audiat de urgenţă

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost adus de la penitenciarul Rahova la Tribunalul Bucureşti pentru a fi audiat în dosarul de trafic de influență al lui Valeriu Zgonea, fost președinte al Camerei Deputaților.

Procurorii DNA – Serviciul Teritorial Ploiești au decis să-l trimită în judecată , sub control judiciar, pe fostul președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, pentru infracțiunea de trafic de influență. Prejudiciul a fost estimat de magistrații anticorupție la peste 60.000 lei. Dosarul a fost trimis la Tribunalul București.

„În perioada cu iulie 2012 – aprilie 2013, când îndeplinea funcția de președinte al Camerei Deputaților și totodată vicepreședinte al unei formațiuni politice, Valeriu Zgonea ar fi acceptat promisiunea făcută de inculpatul Dobrică Dumitru, consilier județean, privind primirea de foloase necuvenite pentru sine, în schimbul influenței pe care a lăsat să se creadă că o are asupra unor funcționari publici și a promis că-i va determina să numească într-o importantă funcție publică o rudă a lui Dobrică Dumitru”, se arată într-un comunicat al DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *