ALERTĂ. Elena Udrea AFLĂ pe 2 noiembrie dacă mai stă la pușcărie!

Elena Udrea va afla pe 2 noiembrie dacă rămâne în arest în Costa Rica în vederea extrădării sau daxcă va fi pusă în libertate, având în vedere că are un copil de o lună. Anunțul a fost făcut de avocatul fostei blonde de la Cotroceni, Veronel Rădulescu.

Elena Udrea și fosta șefă a DIICOT Alina Bica au fost arestate în San Jose pe 2 octombrie pentru o perioadă de 60 de zile timp în care autoritățile trebuie să decidă dacă le extrădează.

Cele două susțin că au statut de azilant pe perioadă determinată de un an, însă autoritățile costaricane susțin că acesta nu este un impediment pentru extrădarea unor condamnați.

Elena Udrea are de executat o pedeapsă de 6 ani în dosarul gala Bute, iar Alina Bica a fost condamnată la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în dosarul fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu. Cele două au plecat din România înainte de pronunțarea sentințelor și ulterior au anunțat că au cerut azil politic în Costa Rica. Pe 20 septembrie, Elena Udrea a născut o fetiță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *