ALERTĂ. Firea i-a dat flit lui Dragnea! Și-a dat DEMISIA!

Se declanșează jihadul în PSD! Primarul Capitalei, Gabriela Firea, și-a dat demisia din funcția de președinte al PSD București pentru a evitat să fie dată afară de Liviu Dragnea!

„E cea mai importantă calitate, cea de simplu membru. Și români care ne urmăresc acum știu că cel mai important e să fim oameni și apoi oameni politici. Este regretabil că încă de pe acum știm ce se va întâmpla în ședință și acesta nu a început. Am văzut de aseară toate știrile și am văzut ce măsură s-a decis, Nu este democratic ca înainte de CEX convovat că se dezbată. Eu vreau să fac doar o scurtă declarație și restul după ce voi afla ședință”, a declarat Gabriela Firea înainte la intrarea în CEX.

Se anunță o zi cu scântei la CEX-ul PSD care urmează să înceapă la ora 11.00. Pe lângă remanieri, liderul PSD, Liviu Dragnea, avea de gând să o dea afară de la șefia social democraților din București pe Gabriela Firea. Conform unor surse politice la șefia PSD București va fi numit Gabriel Mutu, primarul sectorului 6 și un vechi prieten de-al lui Firea acre în ultima perioadă l-a preferat pe Liviu Dragnea.

Codrin Ştefănescu, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, și unul dintre cei mai sonori la adresa puciștilor, va fi recompensat și el cu funcția de secretar general al PSD, în locul exclusului Marian Neacşu.

Primarul sectorului 5, Daniel Florea, va deveni secretar general adjunct al PSD, funcţie ocupată momentan de Codrin Ştefănescu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *