Alertă în MApN: Militar găsit împușcat în cap!

Un militar în vîrstă de 48 de ani de la unitatea din Ghimbav, județul Brașov, a fost găsit fără suflare după ce, se pare, s-ar fi împușcat în cap, în timpul serviciului. Bărbatul a fost găsit fără suflare în această dimineață și toate indiciile conduc spre sinucidere, însă anchetatorii nu exclud nici varianta crimei.
Conform primelor cercetări de la fața locului, militarul s-ar fi închis în propriul birou și ar fi recurs la gestul disperat. Întrucât este militar ancheta a fost preluată de Parchetul Militar.

Conform MApN, maistrul militar Alexandru Miclea, din cadrul Batalionului 206 Artilerie Antiaeriană General Mihail Lăcătușu de la Gimbav ȚVânători de MunteȚ, Sarmisegetuza, a fost găsit mort la ieșirea din serviciu, în jurul orei 10. Ofițerul de sericiu a sunat alarmat la serviciul 112, însă personalul de pe Ambulanță nu a mai putut face nimic, constatând decesul prin împușcare.

Alexandru Miclea era căsătorit și avea un copil ți lucra în MApN din anul 1992, iar la Batalionul 206 Artilerie Anteaeriană General Mihai Lăcătușu venise în urmă cu 10 ani, mai exact în anul 2008. El nu era cunoscut cu probleme, ultimul control psihologic l-a făcut în iulie anul acesta și a fost declarat apt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *