ALERTĂ. Legile Justiției, modificate din nou! Modificările actuale mai mult îl încurcă pe Daddy

Incredibil! După ce a măcelărit Legile Justiției, PSD vrea să dea o Ordonanță de Urgență pentru modificarea lor. Motivul invocat de deputatul Florin Iordache, preşedintele Comisiei speciale pentru legislaţia din domeniul justiţei, este respectarea normelor impuse de Comisia de la Veneția. În realitate, social democrații și-au dat seama de o serie de gafe care mai mult i-ar înfunda decât salva. De exemplu, componența completelor de 5 judecători de la instanța supremă, problemă majoră pentru Liviu Dragnea al cărui apel la condamnarea de apropae 4 ani începe luna viitoare.

Iordache a anunțat că săptămâna viitoare comisia va fi convocată, alături de asociaţiile profesionale ale magistraţilor, pentru a formula propuneri pentru modificarea celor trei legi ale justiţiei.

Propunerile formulate vor fi trimise la Ministerul Justiţiei, pentru a se redacta o ordonanţă de urgenţă. Scopul ar fi includerea în cele trei legi a unor observaţii făcute de Comisia de la Veneţia. „Ne dorim un aviz favorabil din partea Comisiei de la Veneţia”, a declarat Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *