ALERTĂ. Suspecții Triplului Asasinat Din Capitală, Tot LIBERI !

Magistrații Curții de Apel București au respins, în urmă cu puțin timp, cererea procurorilor de arestare a suspecților din dosarul paznicilor uciși într-o fabrică din Capitală, decizia fiind definitivă.

Inițial, judecătorii i-au lăsat în libertate pe cei doi supecți principali. Cei doi bărbaţi care au fost reţinuţi în urmă cu două săptămâni în cazul celor doi paznici găsiţi morţi în incinta fabricii de ciment din București, au fost plasați sub control judiciar de magistrații de la Tribunalul București ! Procurorii nu au prezentat sufieciente probe care să-i indice pe cei doi ca fiind adevărații suspecți în cauză. Bărbații sunt fraţi și sunt originari dintr-un sat Vaslui.

Fraţii Florin şi Marian Bonciu, din satul Slobozia, comuna vasluiană Gârceni, sunt principalii suspecţi ai dublei crime şi bănuiţi şi de uciderea unui alt paznic, care ar fi murit în aceleaşi condiţii și în același loc, în august anul trecut, cazul rămânând neelucidat până în prezent. Frații Bonciu au venit în urmă cu mai mulți ani la muncă în București. Până să ajungă în Capitală cei doi nu erau cunoscuți ca fiind conflictuali. Cei doi bărbați au 29 şi, respectiv, 35 de ani şi neagă vehement implicarea lor în orbilele crime. Medicii legişti au stabilit că cei doi paznici ucişi au avut parte de o moarte violentă, au suferit multiple traumatisme şi se bănuieşte că au fost împinşi de la înălţime. La audieri, fraţii Bonciu au recunoscut că se aflau în fabrică atunci când cei doi paznici au fost omorâţi, însă au susţinut că dormeau în barăcile lor. Culmea, frații Bonciu sunt principalii suspecți și ai crimei comise anul trecut, fiind chiar audiați la vremea respectivă.

Doi bărbaţi de 52, respectiv 65 de ani, au fost găsiţi fără suflare în sectorul 6 al Capitalei. Cei doi erau paznici la o fabrică de ciment din Bucureşti.

Conform primelor cercetări, după ce au fost omorâţi, au fost înfăşuraţi în folii de plastic. Descoperirea macabră a fost făcută când cei doi bărbaţi nu s-au mai prezentat la schimbul de tură.
Poliţia Capitalei a fost sesizată despre faptul că doi agenti care au asigurat serviciul de pază pe timpul nopţii la o fabrică de ciment de pe bulevardul Timişoara din Bucureşti nu s-au prezentat la schimbul de dimineaţă şi nici nu au putut fi găsiţi la telefon.

După apelul la 112, în fabricii, la etajul doi al clădirii a fost observat un corp, din primele date al unui bărbat, înfăşurat într-o folie de plastic. După aceea, a fost descoperit un alt cadavru, tot înfăşurat în folii de plastic. Din primele cercetări făcute de anchetatori se pare că cei doi bărbaţi morţi sunt paznicii care au dispărut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *