ALERTĂ! Virgil Păunescu face un anunț important despre coronavirus, dar îi acuză pe chinezi că i-au furat descoperirea: “Avem vaccinul, echivalentul a 1000 de  doze” – FOTO

Directorul Centrului OncoGen, din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara, Virgil Păunescu, a anunțat, că a descoperit vaccinul împotriva COVID-19. Anunțul vine în contextul în care  România a ajuns la aproape 1.000 de cazuri de coronavirus și 14 decese.

„O zi foarte importantă pentru OncoGen: avem vaccinul, echivalentul a 1000 de doze”, anunță Păunescu, potrivit timpolis.ro. Virgil Păunescu mai spune că echipa de cercetători de la OncoGen, pe care o coordonează, a terminat ieri sinteza vaccinului, iar azi a început deja testele pentru vaccinul împotriva Covid-19.

Anunțul descoperirii vine după ce prof. Dr. Virgil Păunescu, directorul Institutului OncoGen, instituție de cercetări medicale alăturată Spitalului Județean Timișoara și șeful Departamentului de Științe Funcționale și al disciplinei de Imunologie de la UMF Victor Babeș acuză cercetătorii din China că și-au însușit tehnologia vaccinului împotriva Covid-19 creat de OncoGen.

”Pe data de 8 Februarie am publicat (împreuna cu echipa de la OncoGen) (tehnologie care fusese postată pe site-ul oncogen.ro cu circa 2 săptămâni înainte)

(tehnologie care fusese postată pe site-ul oncogen.ro cu circa 2 săptămâni înainte). Astăzi am aflat că pe data de 3 Martie, niște cercetători chinezi au publicat un articol aproape identic cu al nostru. https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.03.03.962332v1 ”, scrie Virgil Păunescu pe pagina sa de facebook.

Pe  pagina de Facebook a OncoGen a aparut, miercuri, o postare în care se anunță că a început testarea vaccinului: „O zi importantă pentru OncoGen: avem Vaccinul (echivalentul a 1000 de doze). Astăzi începem testele. #Vaccine #Romania #VaccineRomania #Covid19Vaccine #VaccineOncoGen
P.S. Ieri am terminat sinteza vaccinului. Azi incepem testele!
Important: Acest vaccin este doar pentru testare in laborator (deocamdata)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *