Alexandru Cumpănașu a afirmat, pe Facebook, că Luiza trăiește și a fost găsită în Italia – VIDEO

Prezidențiabilul Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, adolescenta din Caracal, răpită și ucisă de Gheorghe Dincă, a declarat, într-un video postat pe pagina sa de Facebook, că Luiza Melencu, cealaltă adolescentă răpită de același bărbat, a fost găsită în viață.

„Doamne, ce emoții am! Vreau să vă anunț că am găsit-o pe Luiza Melencu. Acolo unde este Luiza sigur este și Alexandra. Am fost două zile în Italia și am cercetat. Da, Luiza este în viață! Am vorbit cu mama Luizei și cu bunicul și mi-au confirmat. Ea este! Am rezolvat ce autoritățile nu au putut!”, a declarat  Cumpănașu.

Mama Luizei Melencu, însă, nu a fost tocmai convinsă că lucrurile stau chiar așa. „Ne-a contactat domnul Cumpănașu și ne-a arătat un filmuleț. Nu știm cât este de adevărat. Este vopsită în negru. Nu se vede chiar clar. Se oprește cu două persoane, cu doi bărbați. Se oprec bărbații și o întreabă tariful. Asemănări are. Am ceva dificultăți de identificare la nas. N-aș putea cât să spun cât la sută”, a declarat mama Luizei, la România TV.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce a fost dată dispărută Alexandra Măceșeanu, și a sunat la 112, a fost deschisă o anchetă pe numele lui Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal, iar acesta a mărturisit a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta este, încă, în curs de desfășurare.

Am găsit-o pe Luiza‼️ Avem confirmarea familiei❗️#OriNoiOriEi#oRomaniefaraclanuri

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Vineri, 8 noiembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *