Alina Gorghiu face mișto de Dragnea și îl atenționează că puciștii au participat la ziua șefului SIE

PNL-ista Alina Gorghiu a confirmat că a participat marți seara la ziua onomastică a directorului SIE, Gabriel Vlase. Ea a refuzat să ofere mai multe detalii cu privire la participanți, dar i-a sugerat ironic lui Liviu Dragnea să înființeze o comisie care să ancheteze acest eveniment, conform Mediafax.

”Am participat aseară (marți seară -n.r.) la o zi onomastică, un eveniment privat. Dar dacă evenimentele private sunt de interes – și am văzut că sunt multe teme care nu-și au locul în Parlament, am sugerat dlui Dragnea să facă o comisie de anchetă să vadă ce meniu a fost la acest eveniment, ce participanți au fost și alte lucruri… Discuția publică nu mi se păare că are sens”, a declarat pentru Mediafax Alina Gorghiu.

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri, la Parlamentul, că a participat marți seară „la o petrecere privată”, fiind invitat în urmă cu o săptămână urmă de directorul SIE, Gabriel Vlase. Ciolacu a adăugat că nu s-a discutat nici despre politică, nici despre „povestea valizelor”.

Și fostul premier Mihai Tudose a confirmat că a participat la ziua lui Gabriel Vlase, dar a refuzat să ofere alte detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *