Alina Gorghiu prezice viitorul: OUG va genera scandal în PSD

Senatoarea liberală Alina Gorghiu, într-o postare pe Facebook, prezice un scandal de amploare în PSD după emiterea OUG pentru modificarea Legilor justiției.

„Curând România ar putea avea parte de o nouă ipocrizie juridică. Pelerina așa-zisei OUG pe legile justiției nu face decât să confirme că PSD nu înțelege cum funcționează relația cu instituțiile europene, dar, la fel de grav, e că nu pricepe că a ajuns la nivelul acesta de lipsă de încredere din cauza disperării zilnice de a modifica ceva din legislația pe justiție.

Recomandările GRECO și cele ale Comisiei de la Veneția au fost punctuale. A veni acum și a arunca praf în ochi cu una-două modificări, și acelea din nou controversate, arată lipsa de respect a acestor guvernanți față de sistemul juridic, față de partenerii externi, față de experții internaționali în domeniu. Așa se întâmplă, totul e o prostie când faci justiție cu Dragnea, Nicolicea, Iordache etc.

Sa vedeți ce balamuc va fi săptămâna viitoare când se primește raportul final pe legile justiției de la Comisia de la Veneția. Va fi stupoare generală când vor constata că OUG-ul lui Toader de azi nu rezolvă nimic din criticile experților. Să vezi atunci scandal în PSD!”, scrie Gorghiu într-o postare pe pagina sa personală de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *