Patru israelieni rupți în bătaie de jandarmi…Ambasada protestează!

Ambasada Israelului la Bucureşti cataloghează ca inaccectabilă atacarea unor cetăţeni israelieni în timpul incidentelor de vineri seară din Piaţa Victoriei. Turiştii israelieli erau într-un taxi şi au fost efectiv bătuţi, deşi au arătat documentele că sunt străini şi nu au nicio legătură cu manifestaţiile din faţa Guvernului.

„Având în vedere dovezile pe care le avem în acest moment, se pare că turiști israelieni nevinovați s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seara, în timp ce mergeau, cu un taxi, de la hotel, către un restaurant din București. Au fost opriți, trași afară din mașină și, în ciuda faptului că au arătat pașapoartele străine și au explicat că nu au nimic de a face cu evenimentele în curs, au fost bătuți de către forțele de ordine. Considerăm acest incident că fiind inacceptatbil și extrem de serios. Turiștii israelieni care au avut de suferit de pe urma intervenției brutale vor depune plângere penală împotriva agresorilor”, a transmis Ambasada Israelului într-un comunicatul de presă.

Patru turişti şi şoferul taxiului cu care se deplasau au fots efectiv scoşi din maşină de Jandarmi şi bătuţi. Ei se îndreptau de la hotelul în care erau cazaţi către un club din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.