Ambasada SUA, despre întâlnirea Klemm – Dăncilă: Subiectul justiţiei a fost discutat

Rezultatele discuţiilor dintre premierul României şi ambasadorul SUA. Articol preluat de pe site-ul www.agerpres.ro

Subiectul justiţiei a fost discutat la întâlnirea de luni dintre ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, şi premierul Viorica Dăncilă, informează un răspuns al Ambasadei SUA la Bucureşti, la solicitarea AGERPRES.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a discutat, luni, cu ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti, Hans Klemm, despre perspectivele posibilităţii ca obligativitatea vizelor de scurtă şedere pentru cetăţenii români care călătoresc în SUA să fie eliminată în acest an, prin includerea României în Programul Visa Waiver, potrivit unui comunicat al Guvernului transmis AGERPRES.

Cu această ocazie, premierul român şi ambasadorul SUA au făcut o trecere în revistă a Parteneriatului Strategic dintre ţara noastră şi Statele Unite, remarcând „dinamica deosebit de pozitivă” a acestuia în anul care s-a încheiat şi perspectivele de dezvoltare ale acestuia.

„Prim-ministrul Viorica Dăncilă a exprimat angajamentul ferm al întregului Executiv, cât şi al său personal, pentru extinderea şi aprofundarea în continuare a Parteneriatului Strategic pe toate dimensiunile sale, subliniind rolul special alocat de România relaţiei cu Statele Unite în economia politicii externe şi de securitate a ţării noastre”, se arată în comunicat.

Continuarea articolului la adresa www.agerpres.ro/politica/2018/02/12/ambasada-sua-despre-intalnirea-klemm-dancila-subiectul-justitiei-a-fost-discutat–53794

SURSA: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *