Ambasada Suediei: Mașina cu numerea anti PSD poate circula în România!

Ambasada Suediei la București precizează că numerele personalizate emise de această țară sunt valabile în toată Uniunea Europeană. Potrivit unei informații difuzate de Ziarul de Craiova și preluată de presă, poliția l-ar fi sancționat pe șoferul cu numărul anti PSD pentru că aceste plăcuțe de înmatriculare nu ar fi persmise în afara Suediei. 

”Ambasada Suediei în România dorește să precizeze că numerele de mașină personalizate emise de Agenția de Transport Suedeză sunt valabile pentru călătorii în Uniunea Europeană. Numerele de mașină personalizate trebuie întotdeauna însoțite de documentele oficiale atât pentru numărul inițial, cât și pentru cel personalizat”, se spune pe pagina de Facebook a Ambasadei.

Ziarul de Craiova a publicat o știre în care este citat un document al Poliței Romîne orin care se arată că adevăratele numere ale mașinii sunt RSD059, singurele care sunt acceptate pe drumurile altor țări, iar cele alese de șoferul român pot fi utilizate doar în Suedia.

În aceste condiții, susținea poliția, șoferul poate fi cercetat penal pentru conducerea unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *