Ambasadorul României în China, beat mort, a lovit un autobuz şi a fugit de la locul faptei! MAE: Se fac cercetări!

Ministerul Afacerilor Externe de la București a confirmat, vineri, faptul că ambasadorul României în China, Vasilică Constantinescu, a fost implicat într-un accident de circulație.

Reacția MAE vine după apariția în spațiul public a unor informații privind acest incident ce ar fi avut loc acum câteva săptămâni.

„Cu privire la informațiile apărute în mass-media referitoare la implicarea ambasadorului României la Beijing într-un accident de circulație, fără victime, MAE precizează că situația semnalată face deja obiectul unor cercetări în curs, aspectele în cauză fiind tratate cu maximă seriozitate. În acest moment al cercetărilor, nu pot fi oferite informații suplimentare”, transmite MAE.

Dan Tomozei, un jurnalist român care activează în China, a dezvăluit faptul că ambasadorul român la Beijing, Vasilică Constantinescu, ar fi făcut praf un autobuz, după ce a condus mașina în stare de ebrietate.
Deși fapta s-a produs acum câteva săptămâni, Ministerul de Externe de la București a fost până acum fără reacție.

„Avem ambasador care se urcă beat la volan, face accident, distruge o mașină diplomatică și un autobuz, fuge de la locul accidentului, fiind băut, se ascunde în rezidența diplomatică. Să ne spună MAE dacă i s-a întâmplat ceva, că asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni”, a afirmat Dan Tomozei.

Ziaristul mai spune că ambasadorul ar avea inclusiv obiceiul de a plesni fizic subordonații din ambasadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *