Anchetă În Cazul Scenei Care A Pus În Pericol Viața a Zeci De Copii

Primăria Municipiului Constanța va deschide o anchetă, în cazul scenei rupte la Festivalul Mamaia Copiilor. Festivalul Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018 s-a desfășurat între 10 și 14 iulie, în Piaţeta Cazino din staţiunea Mamaia, unde copii cu vârste cuprinse între 4 şi 17 ani au participat la concursul de talent muzical. În seara galei însă scena a cedat, iar zeci de micuți au fost n pericol și au început să țipe. În acel moment, toți concurenții erau pe scenă pentru premiere.

După ce incidentul a fost făcut public, reprezentații Primăriei din Constanţa au demarat o anchetă pentru a stabili care au fost cauzele care au dus la acest eveniment neplăcut, chiar dacă nimeni nu a fost rănit. Municipalitatea a fost sponsor al evenimentului, iar festivalul a fost organizat de Asociația Culturală Mamaia Copiilor. Scena din Piațeta Cazino Mamaia a fost pusă la dispoziție, de asemenea, de municipalitate.
Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a declarat că nu scena a fost cea afectată, ci un element de butaforie realizat în faţa acesteia. Scena a cedat şi s-a lăsat cu 20 de centimetri, iar copiii aflaţi în zona respectivă s-au speriat şi au început să ţipe. Organizatorii susțin însă că scena a cedat din cauza ploilor abundente din timpul festivalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *