Anchetă privind moartea lui Ilie Balaci! Întubat cu un tub pentru COPII

Moartea fostului mare fotbalist Ilie Balaci a pus pe jar ministerul Sănătății! Medicii dioljeni sunt acuzați că practic l-au lăsat să moară, iar acum Sorina Pintea dispune controale la spiatalul unde s-a stins legenda fotbalului românesc, dar și la Ambulanța Dolj, care ar fi bâjbâit în acest caz. Astfel, Corpul de Control al Ministerului Sănătății a început verificările chiar din această dimineață. Fiicele și soția lui Ilie Balaci spun că fostul mare fotbalist a fost tratat superficial.

Ilie Balaci a avut probleme respiratorii cu câteva zile în urmă, a mers la doctor, iar acesta i-a prescris o reţetă contra unei alergii.

Duminică dimineaţa, alergia avea să provoace infarctul, dar şi să blocheze procedura de resurscitare a fostului mare fotbalist. Când şi-a dat seama că nu are echipamentul necesar, echipajul de pe Serviciul de Ambulanţă Dolj a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD dotat cu un medic. Apoi, medicii au încercat să-l intubeze folosindu-se de un tub de dimensiuni mai mici, destinat copiilor, dar, după o oră şi jumătate, Balaci a fost declarat mort.

Ilie Balaci, 62 de ani, care ar fi trebuit să fie ieri în tribună la meciul dintre Craiova şi FCSB, a murit ieri dimineaţă în locuinţa mamei sale din cartierul craiovean Rovine. Înainte de a muri, Ilie Balaci a sunat o prietenă, medic, spunându-i că are dureri puternice în gât. Potrivit fostului coleg al lui Balaci, Aurică Beldeanu, în noaptea de sâmbătă spre duminică Balaci a fost în club până la patru dimineaţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *