Anchetă. Un bărbat susține că a fost tratat de un dentist fals

Polițiștii din Prahova au demarat o anchetă, in rem, pentru exercitarea fără drept a unei profesii, în urma sesizării primite din partea unui tânăr ce susține că a fost tratat de un dentist fals la o clinică privată din Vălenii de Munte, potrivit mediafax.ro.
„Urmează astăzi (vineri n.r.) cu avocatul să formulăm o plângere penală pentru înșelăciune, în primul rând. El efectiv a participat cu celălalt medic la toată lucrarea făcută, a pus coronițe, a lucrat pe canal. Punea mâna, nu doar asista. Unui alt vecin i-a făcut toată lucrarea, i-a făcut implant și a atins un nerv. Și sunt și alții. El de 6-7 ani face pe doctorul. În spatele altor medici. Lucrează ca orice alt medic, are clientela lui”, a declarat bărbatul.

Tânărul susține că a avut ceva bănuieli și, în urma unei simple căutări pe internet a constatat că medicul care îl trata nu figura înregistrat pe site-ul Colegiului Dentiștilor. În schimb, numele presupusului fals medic dentist figura, pe un site din Republica Moldova, ca tehnician dentar.

Reprezentanții Poliției Prahova au declarat, potrivit mediafax.ro, că s-a luat legătura cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte și se fac verificări pentru exercitarea fără drept a unui profesii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.