Andreea Cosma, Alt Denunț Bombă!

Deputatul PSD Andreea Cosma a ajuns din nou la Parchetul General cu puțin timp în urmă. Ea a venit să depună noi probe împotriva fostului șef al DNA Ploiești Lucian Onea, acuzat de cercetare abuzivă și falsificare de probe.

„Fac o nouă plângere penală cu solicitarea de extindere de urmărire penală cu privire la persoana inculpatului Onea Lucian, pentru săvârșirea de noi fapte și cu privire la persoane, procurorul Deaconu Giluela, de la DNA Ploiești vivavi de care am mai formulat o plângere penală cu ceva timp în urmă. Am scris referitor la Giluela Deaconu că a săvârșit fapte similare și în același context, represiune nedreaptă și cercetare abuzivă. A apărut un articol de presă cu niște înregistrări din DNA Ploiești. Era o înregistrare între Răzvan Alexe și polițistul judiciar Florea Gabriela. Același polițist vizavi de care am solicitat ministrului de Interne să facă o cerere de suspendare din funcția de la DNA.Era o discuție în care Răzvan Alexe spune că a fost pus de către procurorul Diaconu Giluela să planteze o probă în dosarul fostului senator Volosevici”, a declarat Andreea Cosma la intrare în Parchet.

Ea a făcut o serie de acuzații cu privire la procurorii DNA Ploiești. La Parchet se află și omul de afaceri Răzvan Alexe, chemat în calitate de martor. El a spus că procurorii Mircea Negulescu, zis Portocală, și Lucian Onea îi forțau pe martori și pe suspecți să dea declarații false împotriva unor politicieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *