Andrei Caramitru,  atac halucinant la Iohannis, în care amestecă Europa Liberă, pe americani și programul prezidențial

Andrei Caramitru a  lansat un atac halucinant la adresa președintelui României, Klaus Iohannis, în care susține că programul prezindențial al acestuia este stupid și inept. Dar, în același timp, Andrei Caramitru face și niște aluzii la americani, Europa Liberă și, în general, cam la tot ce îi trece prin cap și consideră el că l-ar denigra pe Iohannis. Concluzia lui este una singură: “Votați Barna!”.

„Dl Iohannis – avem o problemă? Mare cât casa?

Europa Liberă (adică opinia oficială a SUA) publica un articol extrem de interesant. In care spune – cu subiect și predicat – ca programul candidatului PNL este profund stupid și inept. Ca nu va schimba nimic. Ca nu este o garanție pentru nimic. “Un program prezidențial fără soluții”.

Ma rog – e și opinia mea. Însă sa vina asta din Washington? După vizita triumfala la Trump? Poate poate – nu știu mă întreb – poate americanii sunt supărați de blaturile cu PSD? Ca nu mai au încredere ?

Îmi Spuneti voi. Însă – articolul asta e esențial in situația acestor alegeri. Veți vedea.

Eu zic sa votati USRPLUS/Barna. E cam clar ca devine singura garanție pentru modernizarea și occidentalizarea țării”, a scris  Andrei Caramitru pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *