Andrei Gheorghe a murit

Jurnalistul nonconformist Andrei Gheorghe, realizator de radio şi televiziune, a murit luni, la vârsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost găsit decedat în locuinţa sa din Voluntari, în jurul orei 22.
Medicii legişti au stabilit că ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator cu aproape 12 ore înainte de a fi găsit.
Poliţiştii din Ilfov au deschis un dosar de moarte suspectă, ridicând de la locuinţa jurnalistului probe care îi vor ajuta pentru a lămuri condiţiile decesului.

Andrei Gheorghe (n. 14.01.1962, Lipetk, Rusia) a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj.
Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13”), Pro FM București (1996-2002; „Midnight Killer” „13-14”) și „Lanțul slăbiciunilor” la PRO TV.
În 2002 și 2003 a realizat la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și a reluat emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, iar apoi, în perioada 2005-2006, la Radio Total.
A avut un rol secundar în filmele Amen al lui Costa Gavras, Tinerețe fără tinerețe al lui Francis Ford Coppola și a colaborat cu Paraziţii pentru albumul Irefutabil.
În 2004 a fost consilier media și realizator de emisiuni („Politica, frate!” și „Am o știre pentru tine!”) la Realitatea TV. A scris la „Academia Cațavencu” și în ghidul „24-FUN”.
În afară de realizarea de emisiuni radio și TV, a deținut funcții de conducere la posturile unde a lucrat: director general al Radio Sky Constanța și Pro FM București, director de programe al trustului Media PRO, consilier în probleme de marketing la Antena 1 București.
În 2006 în colecția „Ego Publicistică” de la Polirom a apărut volumul Midnight Killer – Banalitatea s-a născut la oraș, însoțit de un CD audio.https://newsmaker.ro/wp-admin/post-new.php#
A realizat un scurt metraj în 2008, numit Dubla personalitate. A fost realizatorul emisiunii „Cu Gheorghe și Mihaiu” de la Radio Guerilla și a acceptat provocarea de la Kanal D pentru a modera reality-show-ul românesc „Rătăciți în Panama”. În 2009 a anunțat un nou proiect: „www.presa.nu”. Din data de 5 ianuarie 2010 s-a ocupat cu organizarea departamentului de comunicare din cadrul Ministerului de Finanţe până în luna februarie a aceluiași an.
A fost căsătorit de două ori.
Primul mariaj, cu Maria, pe care a cunoscut-o când erau studenţi şi cu care a avut-o pe Anastasia, s-a încheiat în 2007.
Ulterior, Andrei Gheorghe s-a căsătorit cu Petruța, de care a divorţat discret în 2015, cei doi rămânând în relaţii bune.
A fost caracterizat ca un tată strict, care însă nu a făcut diferenţe între fiica sa naturală şi cei 3 copii ai Petruţei.

Sursa foto: www.click.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.