Andronescu face concurs de…incompetență – VIDEO

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a încercat, astăzi, să îi dea replica în Parlament unui reprezentant al opoziției, însă răspunsul său amintește de enunțurile celebrelor personaje din opera lui Ion Luca Caragiale. ”Cât despre incompetență, domnule rector, vă provoc la o competiție, cu orice evaluator din afară! Faceți acest lucru, eu accept această provocare!”,a spus Andronescu, de la tribuna Camerei Deputaților. Destinatarul replicii sale a fost Marilen Pirtea, deputat PNL și rector al Universității de Vest din Timișoara. Acesta criticase lipsa de competență a ministrului, precizează  site ul educatieprivata.ro.

Momentul a fost surprins de televiziunea online Epoch Times Romania.

Ecaterina Andronescu a fost prezentă în Parlament cu ocazia unei dezbateri politice la solicitarea PNL, cu tema “Stopați schimbările dăunătoare din învățământul românesc”.

Ea a fost criticată de reprezentanții Opoziției.

„De când aţi preluat acest nou mandat într-un guvern pe care chiar dvs l-ați numit cel mai slab din istorie, pe zi ce trece se observă lipsa de predictibilitate şi de consultare publică referitoare la diverse măsuri pe care le anunţaţi aproape zilnic, iar dacă opinia publică reacţionează, retrageţi ceea ce susţineţi”, i-a spus deputatul PNL Florica Cherecheş.

 

 

Dezbaterea "Stopați schimbările dăunătoare din învățământul românesc"

Ecaterina Andronescu, în lumina reflectoarelor. Dezbateri politice la solicitarea PNL cu tema "Stopați schimbările dăunătoare din învățământul românesc".

Publicată de Epoch Times Romania pe Luni, 11 martie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.