Andronescu îl laudă pe pacientul Dragnea că a ales un spital din România

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat vineri seară, la Digi 24, că prin alegerea unui spital din Românie, fie el și privat, pacientul Dragnea a dat un semnal pozitiv opiniei publice.

Întrebată despre coincidența internării și a prezentării la procesul de la Înalta Curte, Antonescu a precizat: „Să stai în spital în situaţia în care ai o problemă la coloană nu s-ar justifica decât în măsura în care faci o intervenţie chirurgicală. Dacă nu, poţi face şi alt gen de tratament și fără să stai în spital. Eu cred că atmosfera de spital te îmbolnăveşte mai rău”.

Referitor la faptul că pacientul Dragnea a optat pentru un spital privat, în detrimentul unuia de stat, ministrul Educației a declarat: „Dai semnalul când te duci la un spital în România, mesajul e mult mai puternic decât dacă pleci în străinătate. Ai încredere în spitalele de aici. Că sunt de stat sau private, contează unde e doctorul în care ai încredere. Şi şcoala dar şi sănătatea au acest deficit la capitolul încredere, trebuie să găsim soluţia să recâştigăm încrederea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *